Méregtelenítő infraszauna - izzadjon az egészségért!

Méregtelenítő infraszaunaAz infraszauna napjaink egyik legnagyszerűbb és legkellemesebb méregtelenítő eszköze. Aki még nem próbálta és szeretné megtapasztalni, mennyivel frissebbnek érzi magát egy méregtelenítő kúra után, akkor annak ajánlatos kipróbálnia! Budapesten is és vidéken is vannak szalonok, ahol van lehetőségünk infraszaunázni.

Dohányzóknak
kiemelten tudjuk ajánlani, hisz a dohányzás rendkívüli módon mérgezi a testet, öregíti a bőrt. Legalább így próbáljanak magukon segíteni, ha már nem tudnak vagy akarnak leszokni e káros szenvedélyükről!

Hamarosan, speciálisan a DOHÁNYZÓK számára összeállítunk egy méregtelenítő kúrát!

Szebb bőr és szebb haj,  jó közérzet: a méregtelenítés után ezeket tapasztalhatjuk!

A testünkben évek óta rakódnak le mérgező anyagok, melyek távozása után jelentős pozitív egészségügyi hatásokat tapasztalhatunk!

Ezeknek a mérgező anyagoknak a fokozatos eltávolítására használjunk infraszaunát!

Hogyan végezzek el egy méregtelenítő kúrát?

Ajánlatos minimum egy 3-4 hétes kúrát végezni! Ennyi idő alatt nem tud megszabadulni szervezetünk az évek alatt lerakódott méreganyagoktól, azonban jelentős lépést tehetünk egészségünk megőrzése érdekében. 

A kezdet:
Ha nincs otthon infraszaunánk, akkor válasszunk ki egy szépségszalont, ahová napi rendszerességgel el tudunk járni! Ha valakinek van otthon egy ilyen készüléke, akkor könnyebb dolga van, mivel otthoni, megszokott környezetében kezdhet neki az infraszaunával történő méregtelenítő kúrának.

Akár otthon akár szépségszalonban infraszaunázunk, tervezzünk úgy a napjainkat, hogy napi 40 percet fogunk az infraszaunázásra szánni, tisztálkodással együtt. Ez nem olyan sok. 

A méregtelenítő kúra infraszaunával:
Az első napon csak maximum 20 percet használjuk a szaunát. Igyunk sok folyadékot, akár szaunázás közben is! Ez az egyik legfontosabb dolog: a sok folyadék fogyasztás, lehetőleg szénsavmentes ásványvíz. Így a lerakódott méreganyagok a bőrön keresztül távozhatnak, valamint a bőséges folyadék mennyiség belülről is átmossa a szervezetünk!

A második és hamadik napon lehet növelni a szaunázási időt, 20-30 percre  is, így mindenki saját magán tapasztalja meg, mit bír a szervezete, mennyi ideig érzi jól magát a szaunában! A nők általában jobban szokták bírni. Aki nem izzad annyira az első napokban, az ne lepődjön meg, az izzadás be fog indulni, ahogy a méregtelenítés is beindul a szervezetükben.

Az elkövetkező 18 napban lényegében ugyanúgy kell folytatni a napi szaunázást, ahogy a harmadik napra kitapasztaljuk a szaunázás idejét és hőfokát.  A 21 napos kúra idejére előnyös lenne, ha a hús fogyasztását is csökkenteni tudnánk, és álljunk át a zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztására (napi 3-4 alkalommal).

A méregtelenítő infraszauna kúra után:
A három hét elteletével mindenki érezni fogja magán a változásokat!

Két kúra között érdemes kettő hét szünetet tartani. Egy teljes kúra után elegendő heti 2-3 alkalommal infraszaunázni, amely szinten tartásnak megfelelő. Az időközben ismét bekerülő méreganyagoktól így folyamatosan meg tudjuk tisztítani szervezetünket.

Kapcsolódó oldal: Fogyás az infraszaunával


 

Eddigi hozzászólások száma: 1
Név: krisz || Datum: 2013-03-11 05:47:32

nem értek egyet azzal hogy szaunázás közben folyadékot igyunk mert igy csak azt a vizet fogod kiizzadni egyből amit megittál, a méreg anyagok igy ott maradnak


Név:


E-mail (nem lesz látható):


Hozzászólás:


Ezt a betűvel leírt számot:

Írja ide számmal!
(például: "tizenhárom" esetén = 13 -at kell írni)
(hogy kiszűrjük SPAM programokat...) 

Egyedi méretű infraszaunák gyártása!
Magyarországi gyártótól

 

Akik már kipróbálták az infraszaunát:

 

 

"Egy éve rendszeresen infraszaunázom, azóta sokat fogytam és úgy általában sokkal jobban érzem magam a testemben. Tényleg jót tesz a lelkivilágomnak, feszesebbnek, selymesebbnek érzem a bőröm "
 
Rédecsi Orsolya - 33 éves anyakönyvvezető
 
 

 

 

"Azért a fekvő infraszaunát szerettem meg, mert a fejem nem bírja a meleget és ebben végig kint van.  Emellett nagyon hatásos a bőrömre is, megfiatalodott tőle"
 
Dr. Horváth Anna - 35 éves jogász
 
 

 

 

"Egy fárasztó nap után, számomra nincs is kellemesebb dolog, mint ellazulni és felfrissülni az infraszaunában!"
 
Szabó Zsuzsanna - 33 éves,
ELO Kft. csoportvezető
 
 

 

 

"Néhány hónapja a lányom biztatására kipróbáltam az infraszaunát. Azóta a vérnyomásos és a  köszvényes tüneteim jelentős mértékben enyhültek.
 
Heti legalább egy alkalommal infraszaunázom az egészségem érdekében"
 
Bedő Éva - 67 éves nyugdíjas
 
 

 

 

"Főleg a derékfájdalmaim miatt kezdtem el infraszaunázni egy évvel ezelőtt. Azóta heti kettő alkalommal szaunázom és  fájdalmaim csökkentek. Az infraszaunát főleg fájdalomcsillapításra használom."
 
Ágoston Krisztina - 38 éves pénzügyi vezető egy bankban

 

© Copyright: Infraszauna.info | http://www.infraszauna.info A weboldalt írta és készítette: Lőrincz András